Μαύρο Τσάι-Ye Sheng Hong Wild Tree(25-100g)

7.0028.00 με Φ.Π.Α

Μεθυστικό Μώβ Μαύρο Τσάι Feng Qing Ye Sheng Hong Cha Άγριο Τεϊόδεντρο – Απολαύστε μοναδικές ποικιλίες απ΄τους κήπους της άπω ανατολής – Tea Gardens

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , , ,

Περιγραφή

Αυτό το έξοχα ζυμωμένο μαύρο τσάι παρασκευάστηκε χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από μωβ φύλλα άγριου δέντρου από την περιοχή Feng Qing του νομού Lincang. Αυτή η άγρια ποικιλία δέντρων αναπτύσσεται άγρια στις ορεινές περιοχές δυτικά του δήμου Feng Qing κοντά στο χωριό Da Si σε υψόμετρο 2000-2200 μέτρων.

Ye Sheng “野生” ποικιλία άγρια ή μη εξημερωμένη ένας όρος που χρησιμοποιείται για τα δέντρα τσαγιού που αναπτύσσονται ελεύθερα και χωρίς παρεμβολές. γνωστή και ως “Camellia sinensis (L.) Kuntze var. assamica (J. Masters) Kitam.” είναι μια αρχέγονη ποικιλία που χρονολογείται πριν από την Camellia Sinensis var. Assamica και είναι μια φυσική μη υβριδοποιημένη. Η ισχύς της στο cha qi προκύπτει από την ανόθευτη φύση της. Είναι φυσικά απωθητικό για έντομα και αναπτύσσεται άγρια στα δάση της Γιούναν σε υψόμετρο 1600-2200 μέτρων.

Ένα πολύ ελαφρά μαραμένο και επεξεργασμένο τσάι, το πράσινο στα φύλλα εξακολουθεί να υπάρχει και η κούπα τσαγιού έχει ένα χρυσοκίτρινο χρώμα. Υπάρχει μια νότα φρούτου, σοκολάτας και παλαιωμένο ρούμι σε βαρέλι στη γεύση και το άρωμα. Μια εξαιρετική εμπειρία!

Ένα απίστευτα σπάνιο τσάι, μόλις 70 κιλά συνολικής παραγωγής!

Συγκομιδή: Μέσα Μαρτίου

This expertly fermented black tea was crafted using a wild tree purple leaf varietal from Feng Qing area of Lincang prefecture.  This wild tree varietal grows wild in the mountainous areas west of Feng Qing township near the Da Si village at an altitude of 2000-2200 meters.

Ye Sheng “野生“ varietal wild or undomesticated; a term used for tea trees growing freely and without interference. aka “Camellia sinensis (L.) Kuntze var. assamica (J. Masters) Kitam.” is a primeval varietal that pre-dates Camellia Sinensis var. Assamica and is a naturally occurring non-hybridized varietal. Its potency in cha qi arises from its unadulterated nature.

It is naturally bug repellent and grows wild in the forests of Yunnan at an altitude of 1600-2200 meters.

A very lightly wilted and processed tea, the green in the leaves is still present and the tea soup is a golden yellow color.  There is a hint of fruit, chocolate and barrel aged rum in the taste and aroma.  An exquisite experience!

An incredibly rare tea, only 70 kilograms in total production!

Mid-March Harvested

Recommend Brewing Method

Cup Method

Teacup: 8.8oz / 250ml

194℉ / 90℃

2g Tea

Brewing time: 2 - 5 mins

Chinese Gongfu Method

Gaiwan: 3.4oz / 100ml

194℉ / 90℃

5g Tea

7 steeps: rinse, 10s,15s, 20s, 30s, 40s, 60s, 60s
Rinse time is around 5 seconds

Επιπλέον πληροφορίες

ΒάροςΜ/Δ
Βάρος

100g, 25 Grams Sample, 50g